درباره نشریه

بسمه تعالی و له الحمد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نشریه «پژوهش نامه نقد آرای تفسیری» یک نشریه دسترسی­ آزاد، دو سو­ ناشناس می­ باشد که از سوی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم (دانشکده علوم قرآنی مشهد) به عنوان دانشگاهی قرآن بنیان و تنها دانشگاه تخصصی حوزه علوم و معارف قرآن کریم، در ایران منتشر می­شود. این نشریه در راستای توسعه مجلات علمی دانشگاه و به منظور بررسی و شناخت تفسیر و روش فهم دقیق­ تر آیات مبارکه قرآن کریم و فراهم نمودن محیط فکری برای استادان، محققان و پژوهشگران و با تمرکز بر حوزه­ های مختلف تفسیر، روش ­ها و گرایش ­های مختلف تفسیری با رویکرد نقد آرا و دیدگاه ­های تفسیری پایه گذاری شده است و در پاسخ به پیشرفت­ های صورت گرفته در حوزه پژوهش مباحث و آرای تفسیری انتشار می­ یابد. از این رو  همه صاحبان فکر و قلم، استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی می­ توانند آثار علمی خود را با توجه به عرصه ­ها و محور­های پژوهشی مجله به دفتر مجله ارسال نمایند.

عرصه ها و محورهای پژوهشی

• تفسیر قرآن با قرآن
  • تفسیر روایی فریقین
  • تفسیر عقلی
  • تفسیر عرفانی
  • تفسیر علمی
  • تفسیر کلامی با رویکردهای گوناگون (امامی، معتزلی، اشعری و...)
  • تفسیر فقهی/ آیات الأحکام
  • تفسیر فلسفی
  • تفسیر اجتماعی و عصری
  • تفسیر ادبی و آراء ادبی تفسیری

نشریه پژوهش­نامه نقد آرای تفسیری با رویکرد علمی - پژوهشی و در دو نسخه چاپی و آنلاین منتشر می­ شود و پشتیبانی مالی تمام مراحل چاپ مقاله بر عهده دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم میباشد.