درباره نشریه

پژوهش­‌نامۀ نقد آراء تفسیری یک نشریۀ علمی با دسترسی­ آزاد است که از سوی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم (دانشکده علوم قرآنی مشهد) هم‌چون دانشگاهی قرآن‌بنیان و تنها دانشگاه تخصصی حوزۀ علوم و معارف قرآن کریم در ایران منتشر می­‌شود. این نشریه با هدف توسعۀ مطالعات تفسیر و روش فهم آیات قرآن کریم و فراهم کردن زمینۀ نشر مطالعات استادان، محققان و پژوهشگران و با تمرکز بر حوزۀ تفسیر و با رویکرد نقد آراء تفسیری پایه‌گذاری شده است. اندیشمندان، استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی می­‌توانند آثار علمی خود را با توجه به عرصه‌ها و محور­های پژوهشی مجله به دفتر مجله ارسال نمایند.

پژوهش­‌نامۀ نقد آراء تفسیری مقالات علمی ـ پژوهشی را به صورت چاپی و آن‌لاین منتشر می­‌کند و پشتیبانی مالی تمام مراحل چاپ مقاله برعهدۀ دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم است.